Perquè no he d’ignorar el problema?

El col·lapse de l’estructura facial pot comportar un “enfonsament” de la cara i provocar l’aparença d’una persona més gran.

Pacient abans i després de posar implants i la pròtesi fixa. Es millora el suport labial i l’estètica facial, en resum, el rejovenim.

Abans, fundes de metall-porcellana, després, fundes de zirconi-porcellana: nous materials que milloren l’estètica un 100%.

Pacient amb dents amb la mobilitat, l’estètica i la funcionalitat compromeses. Després, canvi important estètic i funcional un cop fetes les extraccions i col·locats els implants i la pròtesi fixa el mateix dia, però sobretot… millora de l’autoestima!

Pacient jove amb agenesi dels incisius laterals superiors. Transformem els 2 ullals en laterals per millorar l’estètica i col·loquem les 2 facetes dentals gairebé sense necessitat de rebaixar les peces.

Pacient amb l’estètica compromesa i facetes dentals de compòsit fetes fa 25 anys. Les substituïm per unes noves de porcellana i canviem el seu somriure un 100%.

Pacient amb apinyament i desgast dels 4 incisius superiors. Solucionem el problema amb 3 facetes dentals i una funda de porcellana. La pacient torna a riure relaxada i satisfeta.

Pacient amb l’estètica compromesa a causa de retracció gingival i fractura d’algunes dents. Substituïm les dents trencades per implants i les fundes antigues per unes de noves de metall i ceràmica. En aquests casos és molt important la relació geniva-ceràmica, ja que la pacient ensenya sempre la geniva.

Substituïm el pilar de l’implant de titani per un de zirconi, anivellem la geniva amb un empelt i col·loquem 2 fundes de porcellana sense metall. El canvi és molt gran i hem conservat el seu implant i la seva dent.

 

Per millorar l’estètica sempre intentem ser el més conservadors possible.

Pacient amb problemes periodontals al maxil·lar superior, mobilitat i dificultat per mastegar. Fem les extraccions, col·loquem 6 implants i la pròtesi fixa el mateix dia. Conservem el bigoti.

Emblanquiment dental en clínica amb el sistema americà Zoom. Aquest és el resultat després del procés, d’aproximadament una hora i mitja de durada.

Tractament d’ortodòncia amb el sistema Inviasalign. Resultat al cap de 18 mesos de tractament amb aquest sistema pràctic, estètic i higiènic. (Hi ha 3 fotos d’abans i les tres últimes són de després. )

Pacient amb diferents problemes d’oclusuió, apinyament, agenesi de dents… Es tracta d’un tractament multidisciplinari que podem fer a la nostra clínica perquè disposem de grans professionals de cada especialitat. Primer de tot es va fer el tractament amb ortodòncia convencional, després es van fer les extraccions de les dents de llet i la col·locació dels implants i, finalment, les corones i facetes dentals de ceràmica per acabar el cas amb estètica i una funcionalitat òptima.