Un implant dental és una arrel artificial de titani o zirconi que es col·loca dins de l’os alveolar del maxil·lar o la mandíbula i és capaç d’integrar-se completament amb els teixits de la boca. La millor solució per substituir de manera fixe i definitiva les dents absents o en mal estat.

Al Centre Dental Enric Pintado som especialistes en implants dentals, obtenint uns resultats excel·lents amb un alt percentatge d’èxit. Utilitzem la tecnologia més avançada i treballem amb els millors materials disponibles a nivell mundial, la qual cosa ens permet tractar tots els casos i ens ha convertit en un centre de referència en implants a nivell nacional i internacional.

Mitjançant les tècniques més exclusives, realitzem una intervenció mínimament invasiva reduint al mínim l’agressió dels teixits a l’hora de col·locar els implants. Després d’un diagnòstic exhaustiu i personalitzat i una simulació prèvia se l’informarà del tractament i la seva planificació. L’implant es col·loca mitjançant una senzilla intervenció, totalment indolora amb anestèsia local.
Posteriorment es col·loca una pròtesis provisional de resina que es substituirà per una pròtesis de ceràmica definitiva un cop s’hagi completat el període d’oseointegració.

 

IMPLANTS I DENTS EN UN DIA

La implantologia immediata es una tècnica que consisteix en col·locar una pròtesis provisional sobre l’implant el mateix dia de la cirurgia. Aquesta innovadora solució ens permet que les dents fixes siguin col·locades dins de les hores posteriors a la cirurgia, aportant múltiples avantatges estètiques, funcionals i psicològiques.

 

AVANTATGES DELS IMPLANTS DENTALS:

  • Pròtesis fixa sobre implants de forma immediata. Permet al pacient disfrutar del seu nou somriure en un dia.
  • Preserven l’estructura facial i eviten la pèrdua òssia.
  • Estan fabricats de materials 100% biocompatibles.
  • Són mínimament invasius, minimitzen el post-operatori i millora el temps de recuperació.
  • Millora de la qualitat de vida i augment de l’autoestima. Permeten menjar com si fossin les dents naturals i somriure sense por.

 

CASOS CLÍNICS D’IMPLANTS DENTALS