Els implants dentals són la millor solució per substituir de manera definitiva les dents perdudes. Un implant dental actua com l’arrel d’una dent natural. Estan fets de titani, un material resistent i biocompatible. Mitjançant una petita intervenció, s’insereixen dins de l’os i, posteriorment, es col·loca una corona o altres tipus de pròtesis.

Després d’un diagnòstic exhaustiu i personalitzat, oferim diferents opcions de tractament per a cada cas.

Treballem amb els millors materials disponibles a nivell mundial i apliquem les tècniques més exclusives, la qual cosa ens permet tractar tots els casos i ens ha convertit en un centre de referència en implants a nivell nacional i internacional

Els implants ens aporten múltiples avantatges:

  • Preserven l’estructura facial.
  • Ajuden a mantenir un aspecte més jove.
  • Permeten menjar com si fossin les dents naturals i riure sense por.
  • Són mínimament invasius.
  • I el més important, ens retornen l’autoestima.

1. Implants en casos de poc os

Tractem tots els casos, fins i tot els dels pacients amb una atròfia d’os important. Disposem de tècniques exclusives per a aquests casos:

All-on-4: El concepte de tractament All-on-4 és una solució mínimament invasiva i sense injerts que proporciona als pacients una pròtesis fixa d’arcada completa el dia de la cirurgia. Consisteix a rehabilitar una arcada completa col·locant només quatre implants: dos implants rectes a la part anterior i dos implants angulats fins a 45º a la part posterior. Condueix ràpidament a una major satisfacció del pacient pel que fa a funció, estètica, sensació, parla i autoestima. El temps de tractament i el cost es redueixen.

Implants zigomàtics: Són una solució excel·lent per als pacients amb una atròfia important de l’os maxil·lar. Es fixen a l’os malar i ens permeten col·locar la pròtesis provisional el mateix dia de la cirurgia, sense la necessitat d’empelts. Al cap d’uns mesos es col·locarà la pròtesis definitiva. Permeten tornar a somriure des del primer minut i recuperar la qualitat de vida d’una manera ràpida i eficaç.

2. Cirurgia guiada mínimament invasiva

Les noves tecnologies i l’evolució constant en odontologia ens ajuden a minimitzar les molèsties per al pacient. Un exemple d’això és el TAC, que permet reconstruir el maxil·lar en 3D i planificar la posició exacta dels implants i la pròtesis.

Després d’una planificació exhaustiva, i un cop simulada la col·locació dels implants de manera virtual i comprovada la correcta posició, elaborem una guia quirúrgica que ens permet col·locar-los a l’interior de la boca sense obrir la geniva, sense sutura, sense dolor i amb el millor postoperatori, sense interferir en la vida del pacient.

Cirugia guiada mínimament invasiva

Cirugia guiada mínimament invasiva

3. Implants el mateix dia

Per afavorir la comoditat del pacient, podem practicar l’extracció de les dents en mal estat i col·locar els implants i la pròtesis fixa en un sol dia.

Els teixits de suport de les dents es poden perdre per múltiples causes.

En molts casos no hi ha suficient os o geniva i s’han d’aplicar tècniques de regeneració prèvies a la col·locació dels implants.

Posem a disposició dels pacients les últimes tècniques de regeneració, la millor formació i els millors biomaterials, a més d’empelts d’os i geniva sintètics o del mateix pacient i factors de plasma i creixement extrets de la sang del pacient. Aquests permeten recuperar l’os i la geniva de forma poc agressiva i poder donar suport a dents o implants.

Tractament quirúrgic per a l’extracció de queixals de seny (tercer molars), supernumeraris, canins i altres dents incloses.
Resecció de frens, extirpació de quists o petits tumors, biòpsies de lesions precanceroses per a estudis anatomopatològics, tractament d’infeccions odontògenes i cirurgia periapical, entre d’altres.

1.Pròtesis sobre implants

Després de col·locar els implants al maxil·lar, es fabrica la pròtesis dental a mida. Oferim diferents tipus de pròtesis sobre implants, adequades per a cada cas, des de la substitució d’una o poques dents fins a la rehabilitació de l’arcada completa, superior o inferior. La majoria són fixes, però si la situació del pacient ho requereix poden serremovibles. Disposem dels millors materials, més innovadors i més estètics, com ara el zirconi o l’alúmina, amb propietats similars al metall i amb l’estètica de la ceràmica. Són solucions fiables i de llarga durada. Per al seu disseny cal fer unes proves d’ajust, funcionalitat i estètica adaptades en cada cas.

Permeten recuperar la funció i l’estètica i demanen una bona higiene per part del pacient i manteniments periòdics al centre dental.

2. Pròtesis sense metall

Les corones i els ponts es fabriquen amb la innovadora tecnologia CAD/CAM per a solucions de ceràmica completes a partir d’estructures de zirconi, que té una estabilitat i biocompatibilitat inigualables i una resistència excel·lent. Ofereixen múltiples avantatges respecte les fundes tradicionals. 

3. Pròtesis fixes

Aquesta tècnica consisteix a en rebaixar les dents adjacents a la zona on falten. Així, la pròtesis queda subjecta a les dents del davant i el darrere de la zona que s’ha de substituir. Les dents han d’estar en bon estat i la solució és còmoda i duradora, tot i que no aporta tants beneficis com els implants.

4. Pròtesis removibles

Aquest tipus de pròtesis es subjecten a les genives i porten uns elements que les fixen a les dents veïnes. És una solució temporal.

1. Carilles:

Carilles de porcellana

Són fines làmines que s’utilitzen per recrear l’aspecte natural de les dents. És el material d’elecció en situacions en què la dent té defectes de color o forma. S’adhereixen a l’esmalt mitjançant un procés químic. Treballem amb els millors materials que existeixen en el mercat.

Carilles de compòsite

Aquesta tècnica consisteix en la col·locació de capes de resina que es modelen artesanalment sobre les dents i donen al pacient l’aspecte i el color de les seves dents naturals. És una alternativa excel·lent i menys invasiva, ja que respecta al màxim l’estructura dental i es pot aplicar sense cap preparació a la dent. Es realitza un disseny del somriure natural, combinant art i ciència.

2. Emblanquiment dental

Disposem de dos procediments per emblanquir el color de les dents. L’un es fa a la clínica i l’altre, a casa. Per obtenir el màxim benefici, la millor opció es combinar-los.

El sistema més comú en els tractaments de emblanquir és la utilització de peròxid d’hidrogèn. Aquests productes químics, s’apliquen a la clínica i s’activen mitjançant una llum. Normalment aquests tractaments van acompanyats d’un reforç que s’aplica a casa.

Els blanquejaments no estan indicats per a totes les persones, per això cal una valoració prèvia i un diagnòstic personalitzat.

3. Diastema 

En casos d’espai entre dents que resultin antiestètics, la solució és senzilla: col·loquem un material que queda adherit a les dents i d’aquesta manera tanquem el diastema.

Tractem la boca sense oblidar els teixits periorals, com ara els llavis i els surcs generats per l’edat, l’expressió i la falta de dents que, en ser restituïdes, retornen al pacient la bellesa i l’harmonia facial.

L’àcid hialurònic és el nostre gran aliat contra la pèrdua de volum i les arrugues produïdes pel pas del temps. 

És una substància que atrau l’aigua, estimula la producció de col·lagen i omple. Es troba al nostre organisme de manera natural, ja que forma part de nombrosos teixits i òrgans del nostre cos, com els cartílags o la pell. A mesura que envellim, la presència d’aquesta substància al nostre cos disminueix considerablement. Com a conseqüència, a partir dels 35 anys la forma de la nostra cara comença a canviar. Això provoca pèrdua de volum i fermesa i la aparició d’arrugues i, per tant, l’envelliment de la pell.

Està indicat per la meitat inferior del rostre i s’utilitza per eliminar els surcs nasogenians, línies de marioneta, codi de barres, i altres arrugues d’expressió. També per rehidratar, perfilar i augmentar el volum i corregir asimetries dels llavis.

L’ortodòncia és una especialitat de l’odontologia que es basa en el diagnòstic, la prevenció i la correcció de les alteracions de la posició de les dents i els maxil·lars.

L’objectiu de l’ortodòncia és la col·locació correcta de les dents i la coordinació normal dels maxil·lars, amb els beneficis corresponents pel que fa a funcionalitat, estètica i salut.

Oferim les diferents modalitats d’ortodòncia: convencional, estètica amb brackets de ceràmica i  invisible. Invisalign

La periodòncia és una especialitat de l’odontologia que tracta els problemes periodontals, és a dir, les malalties que afecten els teixits que envolten i subjecten les dents: la geniva i l’os.

De naturalesa infecciosa, normalment està causada per bacteris presents a la placa dental. També està relacionada amb la genètica, malalties sistèmiques i factors de risc com el tabac. Segons el grau d’afectació rep el nom de gingivitis o periodontitis. 

Si no es tracta, pot conduir a la pèrdua dental. 

El seu tractament comença amb un diagnòstic exhaustiu i una planificació individualitzada en cada cas.

L’endodòncia (o tractament de conductes) és el procediment pel qual s’elimina la polpa infectada i s’obturen tridimensionalment els conductes radiculars.

Està indicada en dents que han patit un traumatisme, càries profundes, infeccions, obturació profunda, dels quals la dent no es recupera, dolor intens a estímuls de temperatura o pèrdua de vitalitat pulpar.

Al cap d’uns dies d’haver practicat l’endodòncia es fa la reconstrucció de la dent.

L’objectiu de l’endodòncia, a part d’eliminar el dolor, és conservar la dent a la boca perquè pugui continuar complint la seva funció masticatòria i estètica sense que s’hagi de substituir per un implant.

És l’especialitat de l’odontologia que s’encarrega de conservar la funcionalitat i l’estètica de les dents, tot eliminant lesions produïdes per càries i conservant la màxima quantitat de teixit dental sa. 

Com més teixit dental es conserva, més possibilitats de supervivència té la dent i menys tendència a la fractura. 

Un cop eliminada la càries, s’obtura la dent amb un material anomenat composite.

L’odontologia preventiva estudia el medi bucal i les implicacions microbiològiques i immunològiques en la prevenció de les malalties.

Els seus objectius són mantenir la salut bucodental, disminuir els factors de risc i determinar la susceptibilitat i les necessitats de salut de cada pacient per tal d’impedir, limitar i prevenir la malaltia.

Per això és tan important desenvolupar un programa de prevenció, manteniment i revisions. 

El concepte de radiologia dental ha anat evolucionant i actualment s’ha convertit en radiologia digital, que comporta menys exposició a la radiació per al pacient. Utilitzem sistemes 3D que ens donen una informació molt més precisa de les dents, els ossos i els teixits.

Oferim les últimes innovacions en radiologia digital:

  • Ortopantomografia: ens permet obtenir una visió general de la boca en 3 minuts.
  • Teleradiografia: és una radiografia lateral del crani que s’utilitza en els estudis d’ortodòncia.
  • Seriada radiològica periapical: és una part útil, imprescindible i obligatòria en el diagnòstic periodontal.
  • TAC dental amb menor radiació, més prestacions i la mateixa precisió. Per als pacients candidats a cirurgia oral, col·locació d’implants, inclosos queixals del seny, quists i altres.
  • Cirurgia guiada: a través de les dades aconseguides amb el TAC podem preparar una guia quirúrgica que ens permet col·locar els implants sense obrir la geniva. Prèviament hem fet una planificació exhaustiva per a la col·locació dels implants i hem dissenyat i fabricat la pròtesi dental que anirà fixada als implants.

L’odontopediatria és l’especialitat de l’odontologia que tracta la salut oral preventiva i terapèutica dels més petits.

La Societat Espanyola d’Odontopediatria recomana fer la primera visita quan s’hagi completat l’erupció de les 20 peces que componen la primera dentició, aproximadament als 3 anys d’edat.

En la primera visita, a més d’examinar les dents, les genives i la mandíbula del petit, convé formar en la prevenció de càries i en higiene oral per ajudar a evitar problemes. També és bo obtenir la cooperació i la confiança per aconseguir que el nen s’emporti una bona experiència i es familiaritzi amb l’odontòleg i amb les instal·lacions del centre dental. 

També orientem els pares sobre la lactància materna, l’ús del biberó i el xumet, l’alimentació i la higiene bucal.

Analitzem cada pacient de forma individual en funció de les seves malalties o discapacitats, per establir un pla de tractament adequat i personalitzat segons les seves necessitats.

Realitzem visites ambulatòries amb el material i la tecnologia específica per a cada pacient.

Som un centre especialitzat en el tractament dental de pacients estrangers que ens visiten per tornar a casa amb un somriure perfecte i havent gaudit de Barcelona i de la nostra excel·lent gastronomia.

Els nostres especialistes en implantologia, cirurgia i estètica dental dominen protocols que permeten aconseguir l’excel·lència i que el pacient sigui tractat en un temps molt breu.

Comptem amb professionals que dominen diversos idiomes per poder comunicar-nos amb els pacients que ens visiten.

Gràcies al nostre personal especialitzat i més ben qualificat fem un diagnòstic individualitzat per poder dur a terme una planificació exhaustiva del tractament. D’aquesta manera, superem les expectatives dels pacients d’altres països que venen a la nostra clínica buscant l’excel·lència en el tractament dental.